Els Mossos d'Esquadra identifiquen els tres ultres que van agredir un veí de Castellgalí

Les diligències s'han traslladat al jutjat de Manresa sota una acusació d'amenaces i lesions

13 de desembre del 2017
Actualitzat a les 12:54h
Restaurant Salom de Castellgalí, on va tenir lloc l'agressió
Restaurant Salom de Castellgalí, on va tenir lloc l'agressió | GSV
Els Mossos d'Esquadra han traslladat al jutjat de Manresa les diligències de la investigació sobre l'agressió que tres ultres que havien participat a la manifestació espanyolista de Manresa el passat 12 de novembre van fer a un veí de Castellgalí en un restaurant d'aquesta població. En les diligències hi ha la identificació dels tres presumptes autors dels fets.

Com avançava NacióManresa, el 12 de novembre tres individus amb banderes i símbols espanyols van entrar en un restaurant de Castellgalí quan tornaven de participar en una manifestació espanyolista que havia tingut lloc a Manresa. El propietari de l'establiment, veient la seva actitud els va demanar que es calmessin i que amaguessin o deixessin fora les banderes espanyoles que portaven.

La situació va degenerar arribant als insults i amenaces, fins que a un client del restauralt li van provocar una ferida al pòmul amb un objecte punxant, que la policia no ha volgut concretar.

Malgrat que els Mossos d'Esquadra no han volgut confirmar a NacióManresa ni el veïnatge ni l'edat dels presumptes agressors, com va avançar el diari, es tractaria de dos veïns de Castellbell i el Vilar, un dels quals regenta un bar, i un veí de Monistrol de Montserrat.

A partir d'aquí, el jutjat d'instrucció que reculli les diligències haurà de citar els tres acusats i els testimonis per determinar la seva culpabilitat i la pena que fos corresponent.