La tradicional cursa de 5 quilòmetres per La Marató tindrà lloc aquest diumenge

Organitzada pel Club Atlètic Manresa, començarà a les onze del matí

Redacció
13 de desembre del 2017
Actualitzat a les 12:34h
Com cada any, una de les activitats que dona el tret de sortida a les propostes solidàries que Manresa ofereix amb l'objectiu de recaptar fons per La Marató de TV3, és la tradicional Cursa per la Vida, que aquest any està organitzada íntegrament pel Club Atlètic Manresa. En les altres edicions l'esdeveniment havia comptat amb l'impuls de Mútua Manresana.

Enguany la cursa tindrà lloc aquest diumenge, 17 de desembre, i començarà a les onze del matí. Com ja és habitual, des del club s'insta a tota la ciutadania a participar-hi ja sigui caminant o corrent. Recordem que el recorregut consta de 5 quilòmetres que es duen a terme pel centre de la ciutat, amb sortida i arribada a Crist Rei.

Les inscripcions per prendre part de l'esdeveniment tenen un preu de 13 euros i ja estan obertes. Es poden formalitzar omplint aquest formulari i es tancaran aquest divendres dia 15. Tots els participants, en acabar la cursa, rebran una samarreta commemorativa i un entrepà. Els tres primers classificats en categoria masculina i femenina seran premiats amb un trofeu.