ERC Sallent inaugura nova seu local

Inauguració del nou local d'ERC a Sallent el passat diumenge
Inauguració del nou local d'ERC a Sallent el passat diumenge | ERC
Redacció
12 de desembre del 2017
Actualitzat a les 17:48h
El passat diumenge la secció local d'ERC Sallent va fer l'acte d'inauguració de la nova seu del partit -al carrer Carretera, 23-, amb l'assistència d'una seixanta de persones. El canvi de local era una necessitat prioritària, el nou espai és més visible i adequat a les necessitats actuals del partit. 

Durant l'acte, la presidenta de la secció local, Pilar Sala, va pronunciar un breu parlament sobre la història del partit a Sallent des de la seva fundació, l'any 1931, passant per la prohibició dels partits polítics amb la incautació dels locals durant la dictadura i la refundació del partit l'any 1991.

La senadora sallentina i portaveu d'ERC al Senat, Mirella Cortès, va intervenir comentant  les repercussions de l'aplicació del 155, la situació anòmala d'unes eleccions imposades per l'estat espanyol amb Oriol Junqueras a la presó i va manifestar que a les eleccions del 21-D s'ha d'anar a votar per aconseguir una majoria de les forces independentistes.

L'acte va comptar amb l'acompanyament dels músics sallentins Roger Andorrà i Guillem Estany, i es va acabar amb la lectura de la carta escrita per Oriol Junqueras des de la presó d'Estremera.