NacióManresa exposa a la seva seu tres obres del pintor Ernest Descals

L'artista Ernest Descals amb els tres llenços cedits per a la seva exposició
L'artista Ernest Descals amb els tres llenços cedits per a la seva exposició | Pere Fontanals
Redacció
12 de desembre del 2017
Actualitzat a les 17:19h
La seu de NacióManresa, al carrer Cap del Rec, 18, de la capital del Bages acull des d'aquest dimarts tres obres del reconegut i premiat pintor manresà Ernest Descals. Es tracta d'un pintura de mig format sobre el barri antic de Manresa, i dues de petit format, sobre el Museu Dalí de Figueres i sobre un carrer de l'Horta de Sant Joan, totes elles en olí sobre llenç. Les obres de Descals, que comparteixen espai amb el mural sobre Manresa de Susanna Ayala, substitueixen les que hi havia de la pintora i il·lustradora Montse Forradellas.

Ernest Descals és un reconegut i prolífic pintor manresà que ha aconseguit una trentena de primers premis de pintura en concursos d'arreu del país i de l'estat espanyol. Entre aquests reconeixements en destaquen diversos en dibuix, pintura i aquarel·la, com el d'Artistes Manresans, els de les biennals de Montblanc o dels Pirineus, el de Segorbar, el de la crítica de Madrid o el de Cariñena.

En les darreres setmanes ha guanyat el Concurs de Pintura de la Mútua Privada Catalana i el Concurs de Pintura Zurbarán de Badalona.

Les obres exposades es poden visitar de dilluns a divendres de 9 del matí a 6 de la tarda al local de NacióManresa, excepte en cas d'urgència informativa.