Sant Fruitós celebrarà diumenge l'onzena edició de la Fira de Santa Llúcia

Redacció
12 de desembre del 2017
Actualitzat a la 13:15h
Aquest diumenge 17 de desembre Sant Fruitós de Bages celebrarà la onzena Fira de Santa Llúcia a la plaça de l'Església del poble. Diverses parades del comerç local, d'artesans, d'alimentació i de decoració nadalenca conviuran amb les activitats paral·leles que es duran a terme al bell mig de La Sagrera al llarg del matí.

A les 12 del migdia es podrà veure una ballada de gegants a càrrec de la Colla de Grallers i Geganters de Sant Fruitós, a 2/4 d'una del migdia els més petits podran gaudir fent cagar un tió i a 2/4 de 2 del migdia l'Elenc Teatral dels Pastorets realitzarà un ball de diables i pastorets per tal d'engrescar als assistents a veure les representacions dels Pastorets que tindran lloc els dies 26 de desembre i 6 i 7 de gener a les 7 de la tarda al Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages.

La Fira de Sant Llúcia es durà a terme des de 2/4 d'11 del matí i s'allargarà fins a les 3 de la tarda, i per dur-la a terme un any més es compta amb la col·laboració de l'entitat Col·lectiu de Recerca Històrica de Sant Fruitós de Bages.