Mercè Rosich optarà a la presidència de la Federació Catalana d'Atletisme

Després de 18 anys en el càrrec, deixarà la presidència del Club Atlètic Manresa el proper 17 de gener

Mercè Rosich recollint un premi de Mundo Deportivo com a presidència del CA Manresa
Mercè Rosich recollint un premi de Mundo Deportivo com a presidència del CA Manresa | CAM
Redacció
12 de desembre del 2017
Actualitzat a les 12:37h
Mercè Rosich, la que haurà estat la persona que més temps ha estat al capdavant de Club Atlètic Manresa, deixarà la presidència de l'entitat el proper 17 de gener. 

Ho farà desprès de presidir durant 18 anys l'entitat manresana i conduir-la fins a situar-la com un dels clubs d'atletisme més importants de Catalunya i de l'Estat. Durant el seu mandat, l'entitat ha crescut esportivament i socialment, situant-se com una de les entitats catalanes amb més llicències federatives, i tenint a la seva escola d'atletisme com un referent dins l'àmbit català. 

Ha situat a l'entitat en la màxima categoria estatal, com a club de Divisió d'Honor, fet que només és a l'abast de setze clubs d'atletisme de l'estat, i ha aconseguit que aquest 2017 hagi estat el millor exercici esportiu de la seva història.

Tot i així, Rosich no deixarà el seu contacte amb el món esportiu, ja que té previst presentar-se a les eleccions a la presidència de la Federació Catalana d'Atletisme que es duran a terme el proper mes de març.

Per altra banda, al Club Atlètic Manresa s'obre el període per tal de rebre possibles candidatures a la junta electoral que s'ha establert a tal efecte. L'asamblea extraordinària per l'elecció de president se celebrarà el dimecres 17 de gener de 2018 a la sala polivalent de l'Estadi Municipal d'Atletisme del Congost, a les 19.30h en primera convocatòria i a les 20.00h en segona.