Engega la votació per escollir el millor aparador de Sallent

Les votacions es realitzaran de l'11 al 19 de desembre

Redacció
11 de desembre del 2017
Actualitzat a les 15:14h
Des del dia 8 de desembre Sallent llueix els aparadors dels comerços decorats amb motius nadalencs fruit del primer concurs d'aparadors de Nadal.

Els guanyadors d'aquest concurs, on hi han pogut participar tots els establiments comercials, empreses de serveis i de restauració del municipi, s'enduran un premi econòmic o en espècie. Per decidir els guanyadors hi haurà dos aparadors escollits per un jurat especialitzat i un tercer aparador premiat en votació popular.

Per tal de poder dur a terme la votació popular cal emplenar una butlleta que es troba a les bústies de l'Ajuntament de Sallent, el Viver d'Empreses El Salt i a la fira de Santa Llúcia, o bé, a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Sallent o mitjançant el codi QR dels cartells que hi ha repartits pel municipi.

Les votacions es realitzaran de l'11 al 19 de desembre i tots els participants entraran en el sorteig d'una panera amb productes locals i dels comerços de Sallent, que se sortejarà el dia 20 de desembre a les 12.30 h al Centre Ocupacional Sallent d'AMPANS situat al c/ Àngel Guimerà, 23. El dia 10 de gener del 2018 a les 20 h a la Sala de Plens de l'Ajuntament s'entregarà la panera juntament amb els premiats dels aparadors. L'acte del sorteig i l'entrega dels premis són oberts a tothom.