Els Àngels de Nit intervenen en el marc del dia mundial de la lluita contra la SIDA

per Redacció , 9 de desembre de 2017 a les 15:30 |
Àngels de Nit | AjM
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Amb motiu del Dia Mundial de la Lluita contra la Sida, els Àngels de Nit van dur a terme una sortida per diversos espais privats d'oci nocturn a Manresa. Durant la nit es van repartir llaços vermells i preservatius per fer reflexionar els joves sobre temes com es malalties de transmissió sexual, embarassos no desitjats.

Els Àngels de Nit són un col·lectiu de joves estudiants dels mòduls d'Integració Social i Animació Sòciocultural de l'institut Guillem Catà de Manresa que duen a terme tasques informatives entre els joves que surten de nit en algunes dates assenyalades, com ara revetlles, festes majors o, en aquest cas, coincidint amb el Dia mundial de la lluita contra la Sida. El col·lectiu es va crear per fer prendre consciència als usuaris d'espais nocturns sobre alguns riscos en salut i seguretat.


Els joves que intervenen han rebut una formació d'un total de 25 hores, en àmbits com LGTBI, afectivitat i gènere, drogues i específcament alcohol i eines per a la intervenció. Aquesta formació la realñitzen diferents entitats i persones especialitzades amb la temática.

Es tracta d'un projecte compartit i coordinat entre el Consell Comarcal del Bages i l'Ajuntament de Manresa, en el marc de l'Oficina Jove del Bages.

 

Participació