La campanya de Junts per Catalunya al Bages arrenca amb força a Santpedor

Acte de Junts per Catalunya al Convent de Sant Francesc de Santpedor
Acte de Junts per Catalunya al Convent de Sant Francesc de Santpedor | JxCat
Redacció
09 de desembre del 2017
Actualitzat a les 16:00h
El Convent de Sant Francesc a Santpedor ha acollit aquest vespre el primer acte de campanya de Junts per Catalunya al Bages, en el que hi han intervingut la Lourdes Ciuró, número 57 de la candidatura; Joan Torres, número 35 i candidat del Bages i Josep Riera, número 13 de la llista. Tots ells han defensat la importància d'omplir les urnes el proper 21 de desembre per la defensa de les nostres institucions i la restitució del govern i el nostre legítim President, Carles Puigdemont. 

Aquest dissabte hi hauran carpes de la candidatura a Súria (Plaça Sant Joan) i a Sallent (Plaça Verdura). A més a més, a les 6 de la tarda hi haurà un acte a la Sala de Rajadell. En aquesta ocasió ens hi acompanyarà la senadora del PDeCAT Beth Abad, a més d'en Joan Torres i en Pep Riera. 

Pel que fa a diumenge, a les 10 del matí Junts per Catalunya serà a Castellbell i el Vilar, al Centre Cívic Joan Masats. Seguidament, a les 12 del migdia, candidats faran un passeig per Manresa, aturant-nos a la carpa instal·lada a Crist Rei. A les 2 es farà un dinar obert a tothom al restaurant Gaià, i finalment, a les 5 de la tarda, acabarem el dia fent un míting al Centre Cívic Can Tutó d'Avinyó. Comptarem amb els mateixos ponents del dissabte, i a més, a Avinyó se'ns hi afegirà en Lluís Vall, candidat del Berguedà i número 50 a la llista.
Arxivat a