L'ICL Manresa vol retrobar el camí de la victòria a Oviedo

L'equip d'Aleix Duran no pot badar altra cop si vol seguir amunt a la classificació

L'entrenador de l'ICL Manresa, Aleix Duran, en una roda de premsa
L'entrenador de l'ICL Manresa, Aleix Duran, en una roda de premsa | Xavier Sucarrats
09 de desembre del 2017
Actualitzat a les 12:42h
Després del contratemps de fa una setmana al Nou Congost, l'ICL Manresa necessita un triomf perquè els dos capdavanters de la lliga LEB, Breogán i CB Prat, no s'escapin més en la classificació. És encara molt aviat però el duel contra la Unión Financiera Oviedo (diumenge, 18.30h) pot marcar tendència. Sobretot si el resultat és negatiu. Sumar, en canvi, permetria al bagencs seguir amb les seves aspiracions. 

El turmell de Gintvainis continua fent la guitza

Jokubas Gintvainis encara té molèsties arran de l'esquinç al turmell i està parat, a l'espera de noves proves. El base lituà ha forçat molt i no acaba de fer net. Els resultats de les proves diran si estarà disponible i quin és l'abast del que té. La resta de la plantilla està en òptimes condicions.

L'equip no ha perdut les ganes de treballar

La plantilla de l'ICL Manresa no ha perdut les ganes d'entrenar després d'un partit en què no van sortir bé les coses. Aleix Duran explica que "com a equip ens hem de mentalitzar per seguir millorant i madurant, tal com vam dir després de la derrota a Lugo". El tècnic ha agraït haver tingut una setmana sencera per preparar el partit contra la Unión Financiera Oviedo. Duran és del parer que el seu equip necessita setmanes llargues per poder fer les coses bé.


Un rival molt "manresà"

Els manresans es trobaran amb força cares conegudes al davant. Carles Marco és l'entrenador de la Unión Financiera d'Oviedo per tercer any seguit. Fins i tot, va sonar per ocupar el lloc d'entrenador de l'ICL Manresa. Marco té com a ajudant Javi Rodríguez, un dels bases que millor rendiment van oferir al Nou Congost a l'època moderna. Sobre el parquet, trobem el pivot Oliver Arteaga i l'aler Romaric Belemene. Oviedo és una de les pistes més complicades d'afrontar a nivell d'ambient. Marco disposa d'un plantilla molt renovada respecte la campanya anterior. Els asturians no són tan fiables al seu pavelló com en anteriors temporades però Duran ho justifica amb el fet que "han hagut de construir l'equip gairebé des de zero".

No perdre l'estela dels rivals

Els dos líders de la competició tenen partits de diferent dificultat. El Cafés Candela Breogán es desplaça a Vitòria per enfrontar-se a l'Araberri, que ocupa la part baixa de la classificació. A priori, el CB Prat té un compromís més complicat. Juga contra el Melilla. Però amb l'avantatge de fer-ho com a local. L'ICL Manresa haurà d'estar atent a les possibles ensopegades dels rivals. I si aquestes no arribem, com a mínim vèncer el seu enfrontament per no quedar més enrere. 
Arxivat a