La Comunitat de Sant'Egidio celebrarà la Rejoguina dissabte

De les 11 del matí a les 8 del vespre a la plaça Sant Domènec

Redacció
07 de desembre del 2017
Actualitzat a les 19:10h
La Comunitat de Sant'Egidio de Manresa celebrarà dissabte la Rejoguina de Manresa. Ho farà de les 11 del matí a les 8 del vespre a la plaça Sant Domènec.

La Rejoguina és una iniciativa de les Escoles de la Pau de la Comunitat de Sant'Egidio que combina ecologia i solidaritat. Es tracta de sostenir projectes de solidaritat a tot el món, amb la venda de joguines usades.

La idea és senzilla: una joguina que ja no s'utilitza (perquè els nens han crescut, perquè en tenen altres iguals, i molts d'altres perquès…) encara té valor: pot convertir-se en una rejoguina.

La Rejoguina és també la protecció del medi ambient i l'educació ecològica dels més joves: les joguines no son descartades sinó que es reciclen, reduint l'impacte dels residus en l'ambient.

I fa feliços altres nens: els que la compraran a un preu molt convenient i els nens africans, afectats per la malnutrició i la sida que, amb els diners que es recullin amb la venda de les rejoguines rebran tractament i suport nutricional amb el programa Dream.

Enguany, moltes ciutats d'Europa tornen a acollir la Rejoguina per sostenir el programa Dream de lluita contra la sida a l'Àfrica.