Núria Picas protagonitzarà un acte de campanya a Súria

Núria Picas ja ha participat en un acte d'ERC a Valls
Núria Picas ja ha participat en un acte d'ERC a Valls | ERC
Redacció
07 de desembre del 2017
Actualitzat a les 18:55h
La corredora de muntanya Núria Picas participarà aquest dissabte 9 de desembre en el primer acte de campanya que organitza la candidatura d'Esquerra Republicana al Bages. L'acte tindrà lloc a dos quarts d'1 del migdia a la penya blaugrana de Súria i hi haurà vermut en acabar. Picas estarà acompanyada per la també candidata Mariona Homs.

Dilluns dia 11 serà el torn de la primera candidata bagenca, Adriana Delgado, que participarà en un acte a Sant Vicenç de Castellet junt amb la diputada republicana al Congrés dels Diputats, Ester Capella. L'acte es farà a l'auditori de la biblioteca municipal a les 8 del vespre.

Campanya al Moianès

Per la seva banda, des d'ERC Moianès també han organitzat diversos actes pels propers dies: 

Divendres dia 8/12, a les 8 del vespre: Acte a l'Estany al local Cine amb l'expresident d'ERC Joan Puigcercós; el vicepresident de la Diputació de Barcelona, Dionís Guiteras; i el candidat moianès Ramon Vilar.

Dissabte dia 9/12, a les 8 del vespre: Acte a Collsuspina al local social amb la delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà.

Diumenge dia 10/12, a les 7 de la tarda: Acte a Castellterçol a Cal Recader amb la candidata núm. 6 Alba Vergés, i el candidat moianès Antoni Farran.