José Sacristán actuarà per primer cop al Kursaal aquest diumenge

Hi interpretarà "Muñeca de porcelana" a les 6 de la tarda

José Sacristán interpretarà «Muñeca de porcelana» diumenge al Kursaal
José Sacristán interpretarà «Muñeca de porcelana» diumenge al Kursaal | Sergio Parra
Redacció
07 de desembre del 2017
Actualitzat a les 18:48h
Amb l'obra Muñeca de porcelana de David Mamet s'estrena aquest diumenge a les 18h al teatre Kursaal de Manresa el popular actor José Sacristán; que protagonitza l'obra, juntament amb l'actor Javier Godino.

A l'obra, José Sacristán és un milionari que acaba de comprar un avió a la seva jove promesa, com a regal de casament. La seva intenció és jubilar-se i dedicar-se exclusivament a ella. Durant el seu darrer dia a l'oficina abans de reunir-se amb ella, instrueix el seu jove ajudant per poder atendre els seus negocis des de la distància. Però just abans de sortir rep una trucada d'última hora que desitjaria no haver rebut mai.

La gent amb poder han de poder passar comptes pels seus actes? Hi ha una elit que mou els fils i té la capacitat de canviar el rumb dels esdeveniments amb només una trucada? El poder de la política, l'economia i els mitjans de comunicació són els temes centrals d'aquesta obra.

Les entrades per veure Muñeca de porcelana tenen un preu de 28€ (25 euros majors de 65 anys i menors de 25 anys i 15€ amb Carnet Galliner). Més informació a les taquilles, per telèfon (938723636) i per internet.

Xerrada post funció a la Sala Polivalent 1

Després de la funció, Agost Produccions, amb la col·laboració de Roberto Fratini, teòric i dramaturg organitzen una xerrada postfunció a la sala polivalent 1 per reflexionar a l'entorn de l'obra d'una manera crítica. Diu gaire cosa de nosaltres, de l'experiència que hem tingut veient un espectacle, un "m'ha agradat" o un "no m'ha agradat?". És possible parlar d'una obra sense que aquesta ocupi el centre de la conversa? Com seria un combat entre "fans" i "detractors" d'un espectacle? 

Aquesta projecte pretén experimentar amb la discussió, entre espectadors sobre les obres escèniques, aplicant unes regles dramatúrgiques concretes i sense la intermediació d'un moderador expert (crític, periodista...).