​La nova xerrada per a mares i pares tractarà de les estratègies per cuidar les emocions

Tindrà lloc el dimarts 12 de desembre a l’Espai Plana de l'Om

Redacció
07 de desembre del 2017
Actualitzat a la 13:22h
Estratègies per cuidar-nos les emocions com a mares i pares. Aquest és el títol de la conferència que tindrà lloc el proper dimarts, 12 de desembre, a les set de la tarda, a l'Espai Plana de l'Om, i que forma part de la programació l'11è Cicle de xerrades per a pares i mares.

L'acte anirà a càrrec de Milos Salgueda, psicòloga i psicoterapeuta per a adolescents i adults, i formadora de mares, pares i docents en educació emocional. Amb una trajectòria de disset anys com a psicopedagoga d'instituts de secundària públics del Departament d'Ensenyament, actualment és col·laboradora del suplement Criatures del diari Ara amb el blog Fem dissabte emocional i del programa Famílies i escola, de la Xarxa de Televisions Locals.

La xerrada que oferirà a la capital del Bages reflexionarà sobre com en el dia a dia amb els fills o filles es posa a prova contínuament la capacitat de les mares i pares de gestionar emocions. Cal fer accions per cuidar la pròpia salut emocional, no només per sentir-se millor, sinó per a poder donar un bon model que permeti desenvolupar la intel·ligència emocional dels infants. Durant la conferència s'aportaran estratègies que ajudin a expressar i regular aquestes  emocions adequadament.

El Cicle de xerrades per a pares i mares, adreçat a famílies amb infants i joves en edat escolar, està organitzat conjuntament per un grup d'escoles de Primària de Manresa, l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA), les AMPA dels instituts, la Fundació Universitària del Bages (FUB) i l'Ajuntament de Manresa.