El CT Manresa segueix amb la voluntat d'estendre els esports de raqueta entre la ciutadania

El club es proposa, de cara l'any que ve, incrementar el nombre d'usuaris a les seves instal·lacions

Redacció
07 de desembre del 2017
Actualitzat a les 12:48h

Amb la voluntat de trencar l'estereotip que els esports de raqueta (en especial, el tennis i el pàdel) són per a gent de classe mitjana-alta, la Junta Directiva del Club Tennis Manresa (CT Manresa) va començar a desplegar, a principis d'aquest curs 2017-2018, un programa de promoció de tennis i pàdel a la comarca del Bages "perquè estiguin a l'abast de tothom i comptin amb preus assequibles", afirmen els responsables de l'entitat.

Si bé des del club estan satisfets de la bona acollida que té l'Escola de Tennis (durant aquest curs passat, en tennis s’hi van apuntar 155 persones, i en pàdel, 120), també són conscients que les necessitats de cada família són diverses. És per aquest motiu que, a banda d'oferir classes regulars, enguany han decidit participar en el programa Esport a la Carta, promogut per l'Ajuntament de Manresa i el Consell Esportiu del Bages. De moment, i tal com comenten, "ja hi ha sis escoles que ens han demanat de venir a fer tennis i cinc, pàdel". Aquest fet "permetrà que set-cents escolars de la ciutat puguin introduir-se en aquest esport", exposen des del club.

En la mateixa línia de voler apropar els esports de raqueta als més petits de casa, el CT Manresa seguirà mantenint les sessions anomenades Tennis Extraescolar, que es duen a terme dos cops a la setmana a Castellbell i el Vilar i que arriben a un total de 10 infants. Així mateix, se seguirà organitzant, durant les vacances estivals, el tradicional campus d'estiu, una de les propostes més concorregudes de l'entitat i en la qual, cada any, s'hi inscriuen prop de mil nens i nenes.

Com a novetat d'enguany, el club oferirà, els dissabtes, les sessions anomenades Tennis en Família, adreçades a la conciliació esportiva entre pares i mares i els més petits de casa (d'entre 3 a 5 anys), per tal que tots plegats, i amb l'ajuda d'un monitor, puguin iniciar-se en el tennis a través de jocs diversos.

Un altre element a destacar i que aporta valor a l'escola de vida que pretén ser el Club Tennis Manresa, és el cicle de conferències Raqueta & Salut ,que s'ofereixen a les mares i pares, jugadores i a la resta de socis i simpatitzants de l'entitat, i que toquen temes com la prevenció de lesions, l'alimentació o la hidratació durant els entrenaments i partits.