Santa Maria d'Oló ultima els preparatius de la seva Fira de Nadal

Tindrà lloc el diumenge 17 de desembre

Redacció
07 de desembre del 2017
Actualitzat a les 11:49h
El proper diumenge, 17 de desembre, la plaça Catalunya de Santa Maria d'Oló quedarà inundada, a partir de les deu del matí i fins les dues del migdia, de parades amb productes artesanals i de proximitat en el marc de la 22a edició de la Fira de Nadal del poble. Organitzada per l'Ajuntament del municipi i amb la col·laboració del Consorci del Moianès, la fira també comptarà amb diverses propostes lúdiques que s'aniran oferint al llarg de tot el matí.
 
La primera començarà a dos quarts d'onze del matí i constarà en una visita guiada per l'exposició Oló a ritme de teler, situada a l'espai Hemalosa i que explica el passat tèxtil del municipi. La mateixa visita guiada es repetirà a dos quarts de dotze del migdia, moment en el qual, paral·lelament, l'equip de cuiners d'Ada Parellada oferirà un taller de cuina infantil a la Sala Teixidores de l'espai Hemalosa.
 
Seguint amb les propostes per a públic familiar, a les dotze del migdia, a la mateixa plaça Catalunya, la companyia Tager Animacions farà les delícies dels amants de la música nadalenca a través d'un espectacle amb dos protagonistes molt especials. Després d'això, els alumnes de l'Escola de Música d'Oló oferiran una cantada de les nadales més populars.
 
La fira acabarà a dos quarts de dues del migdia amb un vermut obert a tothom.