El Museu de Moià obre inscripcions pel casal infantil de Nadal

Es durà a terme els dies 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener

Redacció
07 de desembre del 2017
Actualitzat a les 10:31h

El Museu de Moià i les Coves del Toll han programat, per segon any consecutiu, un campus adreçat a nens i nenes de 4 a 12 anys, amb l’objectiu que passin els dies laborables de les vacances de Nadal coneixent i aprofundint sobre la història i el patrimoni del lloc on viuen.  Es tracta, doncs, d'una proposta adreçada, sobretot, a aquelles famílies que treballen i no saben on portar els seus fills durant el seu horari laboral. 

El casal es durà a terme els dies 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener de nou del matí a una del migdia. Des de l'organització, a més, es proposa un servei d'acollida abans i després que es comencin les activitats. Al matí serà de vuit a nou, i al migdia, d’una a dues.

Els interessats a inscriure-hi els seus fills o filles ho poden fer, o bé per a tots els dies, o només per un dia en concret. El preu d'inscripció per anar-hi tots els dies és de 60 euros. Si la intenció és dur l'infant al campus només un dia, el preu a pagar serà de 9 euros. En cap dels dos casos s’hi inclou el servei d’acollida, que té el preu d’1 euro per hora.

Les inscripcions romandran obertes fins al 21 de desembre i es poden formalitzar anant presencialment al Museu de Moià; trucant al 93 820 91 34 o enviant un correu a [email protected].

 

Arxivat a