El Museu de Moià obre inscripcions pel casal infantil de Nadal

Es durà a terme els dies 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener

per Redacció, Moià | 7 de desembre de 2017 a les 10:14 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Museu de Moià i les Coves del Toll han programat, per segon any consecutiu, un campus adreçat a nens i nenes de 4 a 12 anys, amb l’objectiu que passin els dies laborables de les vacances de Nadal coneixent i aprofundint sobre la història i el patrimoni del lloc on viuen.  Es tracta, doncs, d'una proposta adreçada, sobretot, a aquelles famílies que treballen i no saben on portar els seus fills durant el seu horari laboral. 

El casal es durà a terme els dies 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener de nou del matí a una del migdia. Des de l'organització, a més, es proposa un servei d'acollida abans i després que es comencin les activitats. Al matí serà de vuit a nou, i al migdia, d’una a dues.Els interessats a inscriure-hi els seus fills o filles ho poden fer, o bé per a tots els dies, o només per un dia en concret. El preu d'inscripció per anar-hi tots els dies és de 60 euros. Si la intenció és dur l'infant al campus només un dia, el preu a pagar serà de 9 euros. En cap dels dos casos s’hi inclou el servei d’acollida, que té el preu d’1 euro per hora.

Les inscripcions romandran obertes fins al 21 de desembre i es poden formalitzar anant presencialment al Museu de Moià; trucant al 93 820 91 34 o enviant un correu a didactica@covesdeltoll.com.

 

 

Participació