El CN Minorisa aconsegueix una important victòria contra el Granollers (11-6)

Els manresans es van imposar a partir del segont quart

06 de desembre del 2017
Actualitzat a les 18:29h
El CN Minorisa A va oferir el millor partit de la temporada en el partit que l'enfrontava al CN Granollers, el que tancava la primera volta de la competició. D'aquesta manera, després de la primera victòria a Girona, la victòria aconseguida davant els vallesans els situa a un sol punt d'ells amb tota la segona volta per jugar i la sensació d'adaptació a la categoria que fa afrontar-la amb optimisme.

El matx va començar amb domini local, però amb errades puntuals que feien que a la fi del primer quart els del CN Granollers anessin per davant, 2-3. El primer gol va ser de Casasayas, que de seguida va tenir resposta forània aprofitant dues pèrdues evitables. Bisbal en el seu retorn a l'equip anotava en superioritat, però de nou una errada, facilitant una falta directe sense braços que tapessin el llançament, situava als contrincants per davant.

Després del primer descans, el 2-4 feia presagiar una caiguda de l'oposició dels bagencs, però no va ser així i Bisbal i Talavera en potents llançaments des de l'arc feien que s'arribés a la meitat del partit amb empat a quatre en el lluminós.

El descans llarg va ser ben aprofitat pels de casa que de nou a l'aigua es mostraren clarament superiors- D'aquesta manera, Estany, en superioritat, Bisbal, de pena màxima ben forçada per Falla, Falla des de la boia i, de nou, Bisbal en superioritat posaven el 8-4 en el marcador, una avantatge prou important que calia saber administrar.

Llavors, dos gols consecutius dels visitants feien que a manca de 3 segons se situessin a només dos gols de diferència. Un llançament des del centre del camp de Ruiz, desviat per un defensor, superava el porter del CN Granollers, i a un sol segon de la fi del període tornava a donar una avantatge folgada als de Ventura.

Cop moral important que va permetre als minoristes efectuar un waterpolo control i aprofitar les seves ocasions per a sentenciar el matx amb gols de Casasayas, en superioritat, i Pelegrín culminant una jugada de contraatac ben portada per Talavera. Resultat final d'11-6.

Arbitratge a càrrec de Torres i Ruiz. Van assenyalar cinc exclusions a jugadors locals per la mateixa xifra i un penal als visitants.

Parcials: 2-3, 2-1, 5-2, 2-0.

Alineacions i golejadors:

CN Minorisa: D Calvo, X Falla 1, E Casasayas 2, R Ruiz 1, E Martínez, O Muns, A León, X Pelegrín 1, C Talavera 1, M Bisbal 4, K Muñoz, A Estany 1.
CN Granollers B: R Piedrabuena, D López 1, G Arella 1, G Asensio, A Riesco 3, O Cervetto, T Soler 1, R Aribau, J Sáez, S Vicario i A Laguna.