Sant Vicenç guanya un nou espai lúdic de 1.500 metres quadrats al parc de les escoles velles

El govern de Sant Vicenç durant l'estrena del parc
El govern de Sant Vicenç durant l'estrena del parc | AjSVC
Redacció
05 de desembre del 2017
Actualitzat a les 14:44h
Sant Vicenç de Castellet guanya un nou espai lúdic al bell mig del municipi. El solar de les escoles velles ha estat transformat en un parc públic de 1.500 metres quadrats amb espais de parc infantil, zones verdes i àrees de de descans. La presentació en societat de l'espai s'ha fet aquest dilluns al vespre coincidint amb l'encesa de les llums de Nadal al municipi. L'acte ha comptat amb la participació de la Brass Band de l'Escola de Música i la Coral Nou Horitzó que ha cantat les nadales.

Elements propis

El parc compta amb un conjunt escultòric i les lletres SVC en grans dimensions. En el tòtem que s'ha instal·lat es pot llegir la història de les escoles velles i compta l'escultura d'un grup de nens i nenes que juguen. La descoberta de la placa del nou espai de lleure va comptar ahir al vespre amb la participació de Domingo Olid, que va ser antic conserge de les escoles anys enrere. Olid va estar acompanyat de l'alcalde Joan Torres i de la regidora de Serveis Municipals, Carme Jiménez. El públic assistent a la festa va poder combatre el fred amb un got de xocolata calenta. Tots els membres de l'equip de Govern de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet van assistir a l'acte. 

Tota la il·luminació nadalenca del municipi compta amb tecnologia LED aquest any i disposa d'uns rellotges per poder apagar les llums a les 11 de la nit.