Corpfin entra en l'accionariat de la manresana Kids&Us

Els fundadors de l'empresa mantenen el lideratge del projecte, continuant com a accionistes i mantenint els seus càrrecs directius

Redacció
05 de desembre del 2017
Actualitzat a les 14:23h
Corpfin Capital entra amb una participació significativa en l'accionariat de la manresana Kids&Us English S.L, empresa especialitzada en l'ensenyament d'anglès per a nens, amb l'objectiu d'impulsar el pla estratègic de la companyia. Aquest pla té com a principals objectius l'expansió en el territori nacional, la consolidació dels mercats internacionals, en els quals ja hi està present, i l'entrada en altres mercats internacionals. Quim Serracanta i Natàlia Perarnau, fundadors de l'empresa, seguiran sent els referents del projecte, amb el suport de Corpfin Capital i el ple compromís de l'equip directiu actual.

Kids&Us, que actualment té 376 centres en règim de franquícia -319 a Espanya i 57 a nivell internacional-, va facturar 18 milions d'euros el 2016 i preveu finalitzar aquest exercici amb una facturació superior als 20 milions d'euros, registrant un important creixement durant els últims anys que l'han portat a convertir-se en l'empresa de referència en el sector de l'educació infantil en anglès al món. Les franquícies que formen part de la marca generen una facturació conjunta superior als 84 milions d'euros, donen ocupació a prop de 3.000 professionals i imparteixen classe a 115.000 alumnes, sota els principis de màxima qualitat, innovació constant i compromís ple amb els pares, educadors i nens. A més de la seva posició de lideratge nacional Kids&Us està actualment present en 7 mercats internacionals (França, Itàlia, Bèlgica, Andorra, República Txeca, el Marroc i Mèxic) i dona feina a 130 persones. 

Els plans d'expansió preveuen l'obertura de més de 200 nous centres en mercats actuals i l'entrada en nous mercats emergents a Europa, Llatinoamèrica o Àsia, amb l'objectiu d'impartir classes a 200.000 nens l'any 2020. Dins d'aquesta estratègia, el primer país que Kids&Us abordarà és el Japó, previst per l'abril de 2018. 

La insígnia Kids&Us English S.L. va ser fundada fa 15 anys per una filòloga, Natàlia Perarnau, que va tenir la visió de crear un mètode propi d'ensenyament basat en la imitació del procés natural d'adquisició de la llengua materna i convertir-lo en un model de negoci d'èxit.