L'Estany encara la recta final de la seva particular festa major d'hivern

Teatre per a tots els públics, la tradicional fira d'artesans i una jornada portes obertes al claustre del Monestir de Santa Maria de l'Estany, entre les propostes més potents

Redacció
05 de desembre del 2017
Actualitzat a les 12:56h
El passat diumenge, 3 de desembre, es va donar el tret de sortida a la 25a edició de la Fira de l'Estany, una espècie de festa major d'hivern que, sota l'organització del municipi i amb la col·laboració del Consorci del Moianès, ofereix, durant una setmana, activitats lúdiques per a tots els públics.

En aquest sentit, i fins aquest dissabte dia 9, les activitats no s'aturaran. Dimecres, dia 6, a dos quarts de cinc de la tarda es projectarà, al Local Social El Cine, una pel·lícula familiar. L'endemà, a partir de les deu del matí, el mateix espai acollirà un concurs de futbol de Play Station per a totes les edats. Al guanyador se li donaran dues entrades per anar a veure el Barça.

Divendres les propostes es multiplicaran. A dos quarts de nou del matí s'oferirà un esmorzar popular que se servirà al costat de l'ajuntament, i que tindrà un preu de 3 euros. Dues hores més tard, a la pista vella del poble tindrà lloc un concurs de bitlles catalanes. Paral·lelament, i a la mateixa pista vella, hi haurà un espai en el qual els gossos en seran els protagonistes. D'una banda, l'educador caní Jordi Gros resoldrà tots els dubtes i inquietuds de tots aquells propietaris que ho destigin; també es durà a terme una exhibició de la unitat canina dels Mossos d'Esquadra i, finalment, el Centre d'Acollida d'Animals Domèstics del Moianès presentarà una desfilada amb tots els gossos que actualment hi resideixen, amb l'objectiu de buscar gent que els adopti.

El mateix divendres a les dotze del migdia, l'actor i animador Moi Jornada farà les delícies dels més petits amb l'espectacle Mr. Arlet, que tindrà lloc a la plaça del Monestir.

A banda de totes aquestes activitats, el centre del poble acollirà, des de les nou del matí i fins a les dues del migdia, la tradicional fira d'artesans, pintors i entitats i la trobada de col·leccionistes de plaques de cava. Durant el dia també hi haurà una jornada de portes obertes perquè tothom que ho desitgi pugui visitar el claustre del Monestir de Santa Maria de l'Estany, així com també passejades solidàries amb tractor antic, els beneficis de les quals es destinaran a La Marató de TV3 d'enguany.

La festa major d'hivern clourà dissabte, dia 9, amb la representació de la comèdia Ram Ona, a càrrec del grup de teatre El Teló. Començarà a dos quarts de deu del vespre i tindrà lloc al Local Social El Cine.

Fes clic aquí per veure el programa complet d'activitats.