El Rugby Manresa es desfà del CRUC en la darrera jornada de la prèvia (64-8)

El sènior masculí del Rugby Manresa
El sènior masculí del Rugby Manresa | MRC
Redacció
04 de desembre del 2017
Actualitzat a les 16:48h
El Manresa RC va guanyar clarament el CRUC dissabte en la darrera jornada de la prèvia de Divisió d'Honor Catalana. El partit començava puntual i amb un clar domini manresà, tot i que el CRUC intentava donar la sorpresa aproximant-se a assaig, sense èxit.

Al minut nou, el quinze manresà s'escapava per posar el primer assaig al marcador. No havien passat encara deu minuts, que els manresans feien un xut i amb molt bona pressió defensiva recuperaven la pilota i el talonador aconseguia el segon assaig del partit.

El CRUC defensava amb contundència, però, tot i això, els locals continuaven treballant amb bona coordinació i en Jordi Simó posava un nou assaig, que, amb la posterior transformació posava el 17-0 al marcador.

La bona pressió en defensa dels de Manresa feia entorpir el joc del CRUC, quan el centre manresà interceptava un passe dels visitants i s'escapava fins a assaig (24-0). Les bones transmissions a la línia de 3/4 encara permetien als manresans arribar a assaig en dues ocasions més.

Just abans del xiulet que marcava el final del primer temps, el CRUC aprofitava un cop de càstig local per encertar un xut a pals que els donaria els primers punts al marcador. (38-3)

A la segona part, la tònica continuava sent la mateixa, però amb un ambient una mica més caldejat. En menys de deu minuts, el Manresa RC assolia tres nous assaigs (57-3), el primer a través del mig de melé manresà, que recolzava molt bé al primer centre per escapar-se i plantar l'oval rere pals.

Diverses tensions del joc provocaven que l'ambient agafés encara més temperatura, ​​acabant amb 3 expulsats per agressió al contrari, dos manresans i un de Castelldefels.

Al minut 74, i lluitant fins al darrer moment, el CRUC aconseguia un assaig a través d'un maul en una touche propera a assaig que posava el lluminós 57-8.

Pocs minuts abans d'acabar l'encontre, el Manresa RC deia la darrera paraula, i posava l'últim assaig transformat del partit. Així doncs, finalitzava amb un 64-8 favorable als locals en aquesta darrera jornada de la Prèvia, quedant a l'espera del nou calendari de Divisió d'Honor Catalana.​