Dimarts, a la venda les entrades de més de 60 espectacles de la nova temporada del Kursaal

Berto Romero actuarà a la nova temporada del Kursaal
Berto Romero actuarà a la nova temporada del Kursaal | Promocional
Redacció
04 de desembre del 2017
Actualitzat a les 16:43h
Aquest dimarts, 5 de desembre (18h), a les taquilles del Kursaal i per internet quedarà a la venda tota la nova temporada d'espectacles que entre els mesos de gener i juny es podran veure al teatre Kursaal (sala gran i sala petita), teatre Conservatori i Espai Plana de l'Om.

Es podran veure obres com Frankenstein, Adossats, el nou xou de Berto Romero, la màgia de Jorge Blass o dels espectacles inclosos en el Toc de Teatre (E.V.A., Calígula, Cyrano, Bodas de sangre i Moby Dick) que ja són a al venda en format abonament. També els musicals El despertar de la primavera o Summer Love d'MTM... O concerts com el Obeses, Roger Mas, Andrés Suárez... o els de la Coral Escriny i Manel Camp, Mireia Pintó i l'Orquestra Terrassa48, l'Orfeó Català i l'Orfeó Manresà, la Francophonie, Ramon Escalé i Camerata Bacasis... Pel que fa a dansa, també es podran comprar entrades per El amor brujo del Víctor Ullate Ballet, Acròstic de l'Esbart Ciutat Comtal i Mulïer de la companyia La Maduixa.

També es podran comprar tots els espectacles i concerts dels cicles de Gent Gran (major de 65 anys), Platea Jove, 3/4 de Música, Gust de Jazz, Petit Kursaal i Imagina't. També es podran fer abonaments del Toc de Sala Petita; i del nou Toc Obert.

L'hora de taquilles és de 18h a 21h i també es podran comprar entrades per internet a la web del Kursaal. Les entrades de Jarabe de Palo i ‘El petit príncep' ja són a la venda. 

A la venda el nou Toc Obert

Aquesta temporada es posa a disposició el Toc Obert, un abonament de 6 espectacles diferents a un preu de 120 euros, després de reiterades peticions de persones que compren entrades dels espectacles del Kursaal. Es tracta d'un abonament en què cal escollir d'entre 26 propostes seleccionades de concerts, teatre, dansa, màgia, òpera..., un total de 6 espectacles. Comprant el Toc Obert s'aconsegueix el Carnet Galliner. També es podrà comprar un Toc de Sala Petita, en què es podran triar 3 espectacles d'entre tots els que s'hi han programat, per 30 euros.

Dimarts a les 19.30h encesa de les llums de l'arbre de Nadal del pati del Kursaal

A les 19.30 h de dimarts una cinquantena d'alumnes de l'Escoleta de Teatre, Teatre Infantil i Teatre Musical Juvenil de l'Aula d'Arts Escèniques del Kursaal s'encarregaran de fer el compte enrere i encendre els llums de l'arbre de Nadal que com cada any estarà instal·lat al pati del Kursaal durant aquestes festes nadalenques. Els alumnes cantaran nadales tradicionals passades pel swing, el blues i el rock. Els alumnes de teatre juvenil presentaran una acció teatral en la qual el tió és el protagonista.

L'acte és gratuït i obert al públic.