Global Office pionera del coworking a la Catalunya Central

El coworking és un sistema de treball orientat a professionals i autònoms que consisteix en compartir un espai de treball amb altres professionals de sectors totalment diferents

Redacció
04 de setembre del 2009
576_1252062477SDC10197
576_1252062477SDC10197
Global Office & Outsourcing, el centre de negocis ubicat a Manresa, inicia aquest mes de Setembre la primera experiència de coworking a les comarques de la Catalunya Central.

El coworking és un sistema de treball fortament implantat als Estats Units. Molt orientat i centrat cap a professionals i autònoms, consisteix en compartir un espai de treball amb altres professionals de sectors totalment diferents.

Els usuaris d’aquest servei es poden traslladar del seu espai habitual de treball (normalment són les seves pròpies llars) i continuar el seu projecte, però compartint espai amb altres persones com ells, els anomenats “teletreballadors”. Aquest sistema de treball sorgeix arran dels inconvenients que genera la feina des de casa: solitud, aïllament... El coworking, aporta els avantatges de treballar en el mateix sistema que una oficina convencional, però cada un d’ells seguint desenvolupant el seu projecte professional.

Global Office ofereix a aquests professionals un espai compartit per ells totalment equipat amb zona Wi-Fi, àrea de descans i fotocopiadora. Global office també ofereix els seus serveis de lloguer de sales, despatxos i oficines virtuals.

Es pot consultar i obtenir més informació del nou servei de coworking i del centre de negocis a l’adreça de correu electrònic [email protected] o al telèfon 938722390.

Web de Global Office & Outsourcing
Wikipèdia: Coworking (castellà)