L'alcalde de Balsareny denunciarà l'escarni ultra que va patir dissabte la seva família

Isidre Viu i la Policia Local asseguren que entre els que van cremar l'estelada i van assetjar la família del batlle s'hi trobava la suposada víctima de l'incendi a casa seva

L'alcalde de Balsareny, Isidre Viu
L'alcalde de Balsareny, Isidre Viu | Pere Fontanals
03 de desembre del 2017
Actualitzat el 04 de desembre a les 0:45h
L'alcalde de Balsareny, Isidre Viu, presentarà aquest dilluns denúncia davant els Mossos d'Escuadra per l'acció que una dotzena d'ultres espanyolistes van portar davant de casa seva dissabte a la tarda, poques hores després del suposat intent de crema de la bandera espanyola d'un balcó al poble.

El propietari del pis on penjava la bandera era un dels que portaven a terme l'escarni. El mateix Isidre Viu ha confirmat a NacióManresa aquest fet. "Hi havia alguns individus amb la cara tapada amb roba, però Jordi Cervantes anava a cara descoberta i per tant es va poder reconèixer amb facilitat", ha assegurat. La Policia Local també ha confirmat aquest extrem.

Durant la concentració, es va cremar una estelada, es van llançar ous contra la façana de casa de l'alcalde, i es va trucar insistentment al timbre del contestador automàtic, tant a casa del batlle com d'altres veïns, malgrat que la seva família els va dir que no era a casa, perquè tenia una reunió amb una entitat del poble.