El CN Minorisa aconsegueix la primera victòria de la lliga a la piscina del GEiEG (8-14)

El CN Minorisa s'ha estrenat en lliga
El CN Minorisa s'ha estrenat en lliga | Simón Noguera
03 de desembre del 2017
Actualitzat a les 12:15h
El CN Minorisa va inaugurar el seu caseller de punts en el seu desplaçament a Girona, aquest dissabte. El partit era transcendental per ambdós equips, ja que el que perés es quedava penjat en la lluita per evitar els dos darrers llocs de promoció de descens. Coneixedors d'això, els manresans van sortir concentrats i als divuit segons de joc, Casasayas, ja els posava per davant en el marcador. Carlos Talavera feia el segon i, a la mínima resposta gironina, 1-2, oferien dos gols, anotats per Estany i el mateix Casasayas.

El 1-4 dels primers vuit minuts posava les coses ben encarades, però els bagencs, no van voler confiar-se i van aconseguir un parcial de set de tennis en el segon període 2-6. Falla, des de la boia, l'esquerrà Estany i Pelegrín, en jugada de superioritat, posaven l'1-7 en el marcador. Resultats que van voler escurçar els locals, però Estany, Talavera i Casasayas feien que s'arribés a la meitat del matx amb un eloqüent 3-10.

Amb la feina feta, després del canvi de camp el partit es va anivellar, i van serels gironins qui, aprofitant les nombroses ocasions de gol errades pels de Ventura, s'apuntaven el parcial per 2-1. Això si, després de que Falla, imparable a la posició de centre, anotés l'onzè gol dels del CN Minorisa.

D'aquesta manera s'arribà al darrer quart de joc amb sis gols d'avantatge pels de la Catalunya central que, en la línea de desaprofitar ocasions de gol, van permetre que els amfitrions aconseguissin un parcial d'empat a tres gols. Els anotadors manresans van ser Falla i Casasayas, ambdós en superioritat, i Estany, deixant el marcador final en 8-14.

Victòria important que acosta a l'equip minorista al proper rival, el CN Granollers B, que visita les piscines manresanes el proper dimarts a les 20.45 h, i en cas de victòria local, els posaria molt a prop dels seus rivals en la lluita per la salvació.

Arbitratge a càrrec de Sanfeliu i Fernández. Van assenyalar onze exclusions a jugadors locals per igual número als visitants.

Parcials: 1-4, 2-6, 2-1, 3-3.

Alineacions i golejador:

GEiEG: M Franco, A Sangenís 2, A Atienza, A Jonama, A Cerrenyo 1, P Font, A M Llauradó 2, M Castanyer 2 , X Villalta, G Donzeli 1, L Albanell.
CN Minorisa: I Prieto, X falla 3, E Casasayas 4, D Ruiz, E Martínez, O Muns, M Puerta, X Pelegrín 1, C Talavera 2, K Muñoz, A Estany 4, G Lafoz, D Calvo.