La FUB posa en marxa el servei d'idiomes

Destaquen tres cursos generals d'anglès, de diferent nivell, i un de català bàsic pels nouvinguts

Redacció
04 de setembre del 2009
576_1247477974P1020844
576_1247477974P1020844

Imatge d'arxiu d'una aula de la FUB

Amb l’entrada del nou curs 2009-2010, la Fundació Universitària del Bages ha engegat aquest mes de setembre el Servei d’Idiomes del centre. Coordinat per Sílvia Mas, aquest nou servei vol potenciar l’aprenentatge, ús i difusió de les llengües, així com la millora de les competències lingüístiques.
 
L’entrada a l’Espai Europeu d’Educació Superior implica un increment de la mobilitat d’alumnes i professors, i per tant, la necessitat de dominar determinats idiomes. Sota aquesta premissa, el nou Servei d’Idiomes de la FUB posa a l’abast d’estudiants, professors, i de tot el públic en general la possibilitat d’aprendre llengües.
 
El Servei d’Idiomes ofereix cursos generals, de 90 hores de durada repartides al  llarg de tot l’any acadèmic, i cursos específics, els quals tenen una durada variable i responen a necessitats de formació més concretes.
 
Per aquest curs 2009-2010, s’han programat cursos de català i d’anglès. Destaquen tres cursos generals d’anglès, de diferents nivells, i entre els cursos específics hi ha previst un curs de Català nivell bàsic per a l’alumnat nouvingut, un curs de Redacció de textos en català i un curs de Preparació per al First Certificate in English.
 
El Servei d’Idiomes preveu incrementar l’oferta de cursos en funció de la demanda. Tota la informació sobre els cursos d’idiomes es pot consultar en l’apartat Servei d’Idiomes de la pàgina web de la FUB, www.fub.edu.