La bagenca Llobet Regals es consolida com a líder catalana en paneres i lots de Nadal

La firma bagenca preveu superar els 6 milions d'euros de facturació durant la campanya, que ha arrencat amb un 12% més de vendes que l'any passat

Treballaors de LlobetRegals preparant lots de Nadal
Treballaors de LlobetRegals preparant lots de Nadal | Llobet
Redacció
02 de desembre del 2017
Actualitzat a les 12:46h
Un centenar de professionals ja treballen a tota intensitat de cara a la nova campanya de Nadal de l'empresa bagenca Llobet Regals, una de les líders catalans en l'elaboració i comercialització de paneres, lots i altres regals nadalencs per a empreses, institucions i particulars. A les portes del seu cinquantè aniversari, que celebrarà durant el 2018, Llobet Regals preveu una campanya de rècord amb més de 6 milions d'euros de facturació, després que les comandes ja superin en un 12% les de l'any passat per aquestes dates.

Llobet Regals aposta aquest any per la tematització de propostes: productes vegans, combinacions de maridatge, paquets de proximitat, formatges, ibèrics o cistelles infantils són alguns dels articles amb els quals la firma bagenca pretén atraure dos públics radicalment diferenciats: les grans empreses i les famílies. Amb un índex de fidelització del 90% entre les pimes, les empreses grans garanteixen el volum per ser més competitius i el públic particular és la via per a la recerca de la desestacionalització.

Especialment per a comandes de menors unitats està plantejada la botiga física de Llobet Regals, situada als magatzems centrals de Grup Llobet, en la qual s'hi troba l'exposició de paneres, lots i altres regals especials, fora de catàleg. En destaca, també, una àmplia exposició de pernils, entre els quals enguany hi ha tres creacions pròpies de Grup Llobet: l'ibèric Emeritus (en honor a la tradició romana del pernil), el serrà Dichoso (inspirat en la popularitat d'aquest aliment) i la varietat Duroc sota la marca Siete Sentidos (el més artístic i evocatiu, il·lustrat per l'artista plàstic manresà Joaquim Falcó).

Llobet Regals va néixer l'any 1968 clarament orientat a la comercialització de paneres nadalenques per a empreses, aprofitant les sinergies dels supermercats Llobet, que just començaven a expandir-se des de Manresa cap al Bages, el Berguedà i el Solsonès. Avui, és un dels primers distribuïdors de l'Estat i continua creixent entre les empreses i institucions, alhora que ha aconseguit despertar l'interès dels particulars per fer els seus regals nadalencs en forma de panera, cistella o lot amb decoració. El gran repte del 2018 serà aconseguir que aquest regal sigui apreciat en qualsevol moment de l'any, per a cada bona ocasió.