El Cd'E Manresa juga al camp de Can Vidalet per oblidar l'última derrota

Els dos equips es troben empatats a punts a la classificació

Redacció
01 de desembre del 2017
Actualitzat a les 17:06h
Després de la quarta derrota patida al Nou Estadi Municipal del Congost, el Cd'E Manresa afronta dos desplaçaments consecutius per tancar l'any. Aquest diumenge (12.10h) visita el CF Can Vidalet, amb el que es troba empatat amb 23 punts, posteriorment visitarà el CF Montañesa, a hores d'ara cinquè amb 21 punts. El Cd'E Manresa començarà el 2018, el 7 de gener, rebent al Nou Estadi la UE Llagostera B.

El CF Can Vidalet acumula 6 victòries, 5 empats i 2 derrotes, sent el segon equip amb menys partits perduts de la categoria, per darrere de la FE Grama, amb tan sols un -precisament contra el Cd'E Manresa (0-1)-.

El Can Vidalet ha disputat 8 partits com a visitant i 6 com a local, on es mostra molt solvent, ja que tan sols se li han escapat 4 punts del Municipal El Molí. En l'apartat golejador 21 a favor i 16 en contra (10 i 6 a casa i 11 i 10 fora). Les dues derrotes que ha patit han estat amb l'AEC Manlleu (2-0) i UE Mollet (0-1).

Les victòries han estat de 3 com a locals, CE Sabadell B (2-1), UE La Jonquera (3-0) i CE Júpiter (3-2) i 3 com a visitant contra CF Lloret (1-2), i les dues últimes jornades als camps de la UE San Juan M. (1-2) i CF Montañesa (1-2). Els 5 empats han estat, amb un únic com a local amb la FE Grama (2-2), als camps de la UE Vic (1-1), FC Sant Cugat (1-1), CE Farners (2-2) i FC Cardedeu (1-1).

El Cd'E Manresa amb sèrie de 7 victòries, 2 empats i 4 derrotes, segueix invicte com a visitant on ha aconseguit 14 punts dels 18 possibles. És l'únic equip que ha aconseguit derrotar l'actual líder FE Grama (0-1).

Dani Andreu, entrenador del C.d'E. Manresa valora que "seguim tenint la baixa de Jhony, que malgrat que ja s'entrena amb el grup, encara no té l'alta definitiva. També el dubte de Manel Sala, amb molèsties a l'esquena".

Aquesta setmana s'ha produït el fitxatge -retorn- del lateral argentí Alejandro Espinoza, que militava al Sant Julià andorrà, però que la temporada passada jugava amb el Cd'E Manresa. "L'Alejandro estarà a la convocatòria. És una incorporació important per a nosaltres, i un jugador que coneix la casa i per tant ve amb l'adaptació feta".

En referència a l'estat anímic de l'equip, després de la derrota de diumenge passat al Nou Estadi amb el San Juan Montcada, "el dimarts l'equip estava tocat. Veníem de dues setmanes guanyant i amb bones sensacions, però es torna a produir un altre derrota a casa. El dijous, ja va ser diferent. Vaig marxar a casa content i tranquil, per com va treballar l'equip, amb il·lusió i implicació. Tenim oblidada la derrota de diumenge".

"Vist el vist, i pels números, fins i tot potser bo jugar dos partits seguits fora de casa. Fora estem mostrant un nivell millor, malgrat que a mi particularment m'agrada més jugar a casa. No hem d'oblidar però que hem de visitar dos camps dels més complicats de la categoria, el Can Vidalet i el Montañesa. El Can Vidalet és, per a mi, l'autèntica revelació del que portem de temporada. Porten una dinàmica molt positiva, ja des de la temporada passada, amb jugadors i entrenador que porten temps junts, i que els fan ser un equip fort i sòlid. A més, és un club de barriada, on el futbol es viu molt intensament, on l'afició és un més a més per a ells. El considero un dels camps més complicats del grup. Això si, no hem d'oblidar que nosaltres hem sigut capaços de guanyar al camp de la Grama -actual líder- que feia molt de temps que no perdia a casa, o del Mollet, un altre camp difícil. Crec que estem capacitats per guanyar a qualsevol camp, i amb aquesta mentalitat i il·lusió ens presentarem al Municipal El Molí".