Pimec Catalunya Central homenatja als seus socis més antics

Acte de reconeixement als socis més antics de Pimec Catalunya Central
Acte de reconeixement als socis més antics de Pimec Catalunya Central | Pimec
Redacció
30 de novembre del 2017
Actualitzat a les 15:00h
Pimec Catalunya Central ha celebrat un acte de reconeixement als socis del territori a la seu de Manresa. Aquesta és una de les iniciatives que porta a terme Pimec Catalunya Central per tal de posar en valor l'associacionisme i facilitar la coneixença i comunicació entre els propis empresaris. 

En l'acte ha participat el president de Pimec Catalunya Central, Esteve Pintó, que ha agraït personalment la confiança durant tots aquests anys dels empresaris reconeguts, destacant la proximitat i la importància d'una delegació que va ser la primera de la patronal fora de Barcelona. 

A més a més, Esteve Pintó ha repassat les mesures que s´han realitzat en els darrers mesos pel que fa a la morositat, la reforma fiscal i laboral, la nova llei d´autònoms, la contractació pública, així com les diferents accions que s'han impulsat des del territori, com la participació en diferents taules de representació, els convenis amb administracions públiques, entre d'altres.

La trobada ha gaudit de bona rebuda entre els assistents, que s'han mostrat agraïts i han pogut establir contactes i parlar dels temes que més afecten les empreses del territori. 

Empreses reconegudes

- Excavacions Vilà Vila 
- Vilarmau i Freixa
- Petrobages
- Masats
- Fundació Ampans
- Cafès del Bages