«Els tres aniversaris» de Rebekka Kricheldorf tancarà la programació del Toc de Teatre

«Els tres aniversaris» es veurà al Kursaal aquest cap de setmana
«Els tres aniversaris» es veurà al Kursaal aquest cap de setmana | Promocional
Redacció
30 de novembre del 2017
Actualitzat a la 13:57h
La Sala Gran del Kursaal tancarà aquest cap de setmana la programació del Toc de Teatre amb Els tres aniversaris, protagonitzada per Anna Alarcón, Rosa Boladeras, Miranada Gas, Joan Negrié, Màrcia Cisteró i Albert Triola. Escrita per Rebekka Kricheldorf, amb traducció de Jordi Galceran i dirigida per Jordi Prat, Els tres aniversaris es podrà veure en dues funcions, dissabte, 2 de desembre a les 21h i diumenge, 3 de desembre a les 18h. 

De vegades, els aniversaris no surten com un s'espera. Si no, que l'hi diguin a la Irina, que havia planejat una gran festa amb música, ball i molts convidats. No obstant això, està avorrida i els seus pocs convidats estan desganats. El germà d'Irina, Andrei, ha vingut amb una nova parella, embarassada. La seva germana Masha està avorrida també: està atrapada en un matrimoni sense amor i flirteja amb Georg, l'amic casat d'Andrei. I l'Olga, l'altra germana d'Irina, és l'única que treballa i la que finança a tota la família. L'herència que els seus pares els van deixar fa temps que es va esfumar i la casa familiar està feta pols. La festa d'aniversari fracassa també els dos anys següents. I és que en aquesta família només hi ha que novetats: nous embarassos, noves aventures amoroses, manca de treball... Davant d'aquest panorama, la solidaritat entre els germans es posa a prova.

Les entrades per veure Els tres aniversaris es poden comprar a taquilles i per internet. El preu és de 25€ (20€ amb Carnet Galliner, majors de 65 anys, i 6€ els menors de 25).