La Fira de Sant Andreu tornarà aquest cap de setmana seguint una línia de continuïtat

Manresa +Comerç anuncia que instaurarà novetats a la fira a partir de la següent edició

Khaled Khatib, Tània Infante, Joan Tomasa i Jaume Arnau després de la roda de premsa
Khaled Khatib, Tània Infante, Joan Tomasa i Jaume Arnau després de la roda de premsa | Pere Fontanals
30 de novembre del 2017
Actualitzat a les 14:39h
La Fira de Sant Andreu tornarà als carrers del centre de Manresa aquest cap de setmana amb parades d'alimentació i artesania, amb entitats, l'autobús del Banc de Sang i la mostra de vins que organitza Vins Tomasa.

Com Manresa +Comerç ha admès en roda de premsa, "l'edició d'enguany manté l'estructura d'anys anteriors", bàsicament degut a que el recent canvi de president a l'entitat comercial ha provocat que "no hi hagi hagut temps ni pressupost" per a implementar novetats que estan pensades, però que estan pendents de desenvolupar. "Per a les properes edicions les podrem dur a terme", ha assegurat la nova presidenta de la UBIC, Tània Infante.

Les parades d'artesans i alimentació aniran de la plaça Sant Domènec fins a Crist Rei pel carrer Guimerà. A Crist Rei hi hauran inflables i ponis que faran el recorregut fins a Sant Domènec per als més menuts, al Passeig els firatans i l'autobús per a rebre donacions de sang s'instal·larà davant del Kursaal, dissabte, i a Crist Rei, diumenge. Finalment, la 7a Mostra de Vins, al carrer Sant Joan Baptista de la Salle, donarà a provar vins de disset cellers, i funcionarà com les darreres edicions, amb un tiquet per fer les diferents degustacions.

El responsable del Banc de Sang de Manresa, Khaled Khalib, ha destacat la importància de l'acapte de sang en aquestes èpoques de l'any, ja que normalment la gent no n'està tan predisposada. "Les necessitats de sang no entenen de ponts ni de nadals", ha advertit.

Finalment, el regidor de Comerç i Mercats, Jaume Arnau, ha convidat els ciutadans a "sortir al carrer" i aprofitar la fira per encetar la campanya de Nadal, i normalitzar, així, la situació que viu el país. En aquest sentit ha assenyalat que tot i que hi ha una demanda "legítima, sens dubte", per a que no s'encengués la il·luminació nadalenca, "hem cregut que hem de mantenir la il·lusió d'aquestes dates".