Els corredors d'assegurances d'Espanya premien la Fundació Rosa Oriol

COJEBRO celebra a Manresa i Sant Benet, aquest dimecres i dijous, la seva assemblea anual

Sor Lucía recollint el xec de 3.000 euros per a la Fundació Rosa Oriol
Sor Lucía recollint el xec de 3.000 euros per a la Fundació Rosa Oriol | Isabel Casanovas
29 de novembre del 2017
Actualitzat a les 22:50h
L'Associació de Corredors d'Assegurances d'Espanya COJEBRO celebra aquest dimecres i dijous la seva assemblea anual al Bages, amb Santasusana Assegurances actuant com a amfitrió.

Els responsables de les corredories han celebrat a l'Auditori de la Plana de l'Om la primera de les jornades, en que s'han lliurat els diplomes als alumnes de la Gestió de Riscos a la PYME, i s'ha convocat el nou programa superior PDG Corredories Cojebro. Entremig, el director de la FUB, Valentí Martínez, ha ofert una lliçó magistral.

En la mateixa tarda s'ha lliurat a la Fundació Rosa Oriol el Premi Solidari Cojebro 2017, dotat amb 3.000 euros, que ha estat recollit per Rosa Tous i Sor Lucía Caram de mans de Josep Santasusana.

Tot seguit, Sor Lucía ha pronunciat la conferència "Las recetas de Sor Lucía" en que ha destacat la importància de "dotar-nos d'un entorn i unes persones que ens faci retrobar amb nosaltres mateixos i els nostres sentiments, i que deixem de fugir de nosaltres mateixos".

Els corredors d'assegurances faran nit a Món Sant Benet i dijous encararan allà mateix, la jornada més tècnica de la trobada, amb conferències sobre el món de les assegurances i l'assemblea pròpiament dita. Els qui ho prefereixin realitzaran una visita guiada al santuari de Montserrat.