Súria sensibilitza sobre la separació correcta dels residus domèstics

Sessió de sensibilització adreçada a escolars sobre la necessitat de separar correctament els residus
Sessió de sensibilització adreçada a escolars sobre la necessitat de separar correctament els residus | AjSú
Redacció
29 de novembre del 2017
Actualitzat a les 19:49h
Alumnes de les escoles Francesc Macià i Mare de Déu de Montserrat de Súria han participat aquest dimecres en sessions de sensibilització sobre la separació correcta dels residus domèstics. Aquesta activitat s'ha desenvolupat a la plaça de Sant Joan, dins de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Al llarg de tot el matí, tècnics de la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener han analitzat davant dels escolars i altres persones interessades el contingut d'un contenidor de rebuig, separant els residus per fraccions.

En aquestes sessions, els tècnics participants han remarcat la necessitat de fer una bona separació dels residus per evitar un ús inadequat dels contenidors de rebuig.

L'organització d'aquesta activitat ha anat a càrrec de l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament i de la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus és una iniciativa que compta amb el suport de l'Agència de Residus de Catalunya, la Generalitat, la Comissió Europea i altres institucions.
Arxivat a