Sessió fotogràfica solidària, divendres, per omplir la Caixa de Solidaritat

Joan Lecubiche Ezequiel Sánchez i Laura Pinyot faran fotos de 7 a 10 de la tarda al pati del Kursaal

Núria Picas participarà a la sessió fotogràfica
Núria Picas participarà a la sessió fotogràfica | MxI
Redacció
29 de novembre del 2017
Actualitzat a les 17:24h

Núria Picas participarà a la sessió fotogràfica Foto: Manresa per la Independència


Aquest divendres, de 7 de la tarda a 10 del vespre, els fotògrafs Joan Lecubiche Ezequiel Sánchez i Laura Pinyot instal·laran un estudi fotogràfic al pati del Kursaal de Manresa per tal que tothom qui ho desitgi es pugui fer una foto com la de la Núria Picas i aportar un ingrés a la Caixa de Solidaritat de Manresa per la Independència.

A la sessió fotogràfica, oberta a tothom, hi seran presents també per fer-se la foto els components de Gossos, Natxo Tarrés, Oriol Farré, Juanjo Muñoz, Santi Serratosa i Roger Farré i el també músic manresà Santi Arisa. També hi haurà la presència de la dissenyadora de moda Miriam Ponsa i de la Núria Picas, entre d'altres persones vinculades al món de la cultura i les ciències, o de l'àmbit social, polític i empresarial.

Amb aquest gest significatiu de fer-se una fotografia de denúncia, Manresa per la Independència vol expressar la nostra indignació per l'empresonament dels representants polítics i socials del país, i exigir-ne l'alliberament immediat. La idea és que les fotografies omplin les xarxes socials i circulin per tot el món

Els interessats a ésser fotografiats abonaran un import de 10€ (o el que es pugui) i els ingressos aniran directament al compte de la Caixa de Solidaritat. Manresa per la Independència recorda que la Caixa de Solidaritat permet fer front a les represàlies econòmiques que reben persones físiques com a conseqüència d'actuacions emmarcades en el procés cap a la independència per participar en accions unitàries, cíviques, pacífiques i democràtiques.