La Diputació lliura a Súria el projecte d'enxamplament del carrer Sant Sebastià

Actuació al carrer de Sant Sebastià de Súria
Actuació al carrer de Sant Sebastià de Súria | Diputació
Redacció
29 de novembre del 2017
Actualitzat a les 17:02h

Actuació al carrer de Sant Sebastià de Súria. Foto: Diputació


La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Súria el projecte executiu d'eixamplament del carrer de Sant Sebastià, una obra que s'emmarca en les actuacions previstes en el nucli antic per a la creació del futur Centre Cívic de l'Illa de Sant Jaume i la urbanització del seu entorn. L'actuació preveu l'ordenació i la reforma del tram final del carrer de Sant Sebastià i part del carrer de Sant Jaume.

Aquest projecte dona continuïtat a una primera fase ja executada i que va consistir en les obres de consolidació dels talussos resultants de l'enderroc de l'illa i les obres de condicionament provisional de l'espai obert al carrer Sant Jaume.

El projecte, que preveu una inversió de 467.977 euros, contempla la millora del ferm del carrer de Sant Jaume i la construcció de murs de contenció de la part alta del carrer de Sant Sebastià.  També s'aixecarà l'estructura del futur Centre Cívic, que, a part del seu ús com a equipament, té com a finalitat l'eixamplament del carrer de Sant Sebastià.

Amb aquesta actuació es completarà la comunicació entre el Poble Vell, el barri de Sant Jaume i la connexió a la carretera, i es podrà obrir el pas de vehicles al carrer de Sant Sebastià.
Arxivat a