Sallent segueix avançant amb la voluntat d'apropar el Llobregat al municipi

Aquest dijous, els alumnes de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès presentaran els projectes que han elaborat per tirar endavant la proposta del consistori

Redacció
28 de novembre del 2017
Actualitzat a les 11:49h
Aquest dijous, 30 de novembre, a les sis de la tarda, els alumnes que estan cursant el màster d'arquitectura a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) de Sant Cugat, faran una exposició a la sala Vilà i Valentí de Sallent en la qual exposaran diverses idees i projectes que han elaborat per apropar el riu al municipi en qüestió i a la seva gent.

Actualment el poble es troba que té molts espais -com la Torre del Gas o el camí de Cabrianes- que no estan adequats per accedir al riu. És per aquest motiu que l'Ajuntament va encarregar als alumnes de l'ETSAV que pensessin en idees per obrir el municipi al riu (amb passeres) i per arranjar l'entorn fluvial. Algunes de les propostes que han fet els estudiants són la de construir un traspàs entre Cal Notari i la Torre de Cal Gras o edificar una façana a l'alçada de la fàbrica vella.

Els de l'ETSAV han estat treballant durant mesos amb aquests projectes fent visites a Sallent, elaborant estudis i parlant amb els veïns i veïnes. Dijous, finalment, se'n farà la presentació que estarà oberta a tothom per comentar els projectes i aportar nous punts de vista i idees amb la voluntat de contrastar la visió jove i fresca d'aquests estudiants amb tot allò que els sallentins vulguin aportar.