El femení del CP Manresa comença bé, però cau clarament contra el Cerdanyola (0-5)

Al CP Manresa li va faltar confiança davant el Cerdanyola
Al CP Manresa li va faltar confiança davant el Cerdanyola | CPM
Redacció
28 de novembre del 2017
Actualitzat a les 11:09h
El femení del CP Manresa va perdre el cap de setmana contra el Cerdanyola CH per 0-5. El Cerdanyola, un dels equips de dalt de la taula, visitava el Pujolet i es trobaven am unes manresanes molt motivades.

Malgrat el bon començament de les locals, amb una nova tàctica de defensa en quadre i un atac més per fondos, el marcador a zero el van mantenir ben poca estona. El Manresa va tenir força oportunitats però no les va materialitzar, mentre que les vallesanes en van tenir prou amb el primer xut per fer la primera diana. Les locals van continuar amb la mateixa tàctica mentre les visitants defenien individualment i atacaven sense fer un gran joc però amb una gran eficàcia, fins a arribar a un 0-2 a la mitja part.

La segona part va continuar de manera semblant a la primera, però de mica en mica van anar augmentant els gols fins a un clar 0-5, tot i els canvis tàctics per intentar canviar aquesta dinàmica. Tot i la bona predisposició mostrada al principi, les manresanes no van tenir prou confiança un cop encaixats els primers dos gols i van tirar la tovallola massa aviat.