La 4a Nit del Turisme del Bages aplegarà 150 persones vinculades amb aquest sector

El premi especial d'aquesta festa, que se celebra dimarts a Mon Sant Benet, serà per a l'Escola d'Hoteleria Joviat

Redacció
27 de novembre del 2017
Actualitzat a les 19:52h
Almenys 150 vinculades amb el sector del turisme de la comarca del Bages participaran aquest proper dimarts a la Nit del Turisme, que enguany se celebrarà a Mon Sant Benet. La iniciativa és de Bages Impuls, entitat que com a missió principal la dinamització i posada en valor d'aquest sector des de la perspectiva privada.

Un dels moments àlgids de la Nit del Turisme és el reconeixement que anualment es fa a una persona que representi una empresa o una iniciativa d'èxit. En aquesta ocasió el premi especial serà per a Jordi Vilaseca de l'Escola d'Hoteleria Joviat que enguany arriba als seus 30 anys de vida, amb una projecció i un prestigi que va molts més enllà de la comarca del Bages. Els premiats en les tres edicions anteriors han estat el jesuïta José Luis Uriberri, impulsor del Camí Ignasià; Joan Soler, president del Consell Regulador de la DO Pla de Bages i Ferran Climent, director científic del Geoparc Mundial Unesco de la Catalunya Central.

A part d'empresaris i emprenedors, han confirmat la seva presència a la Nit del Turisme, Miquel Forns, diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, així com alcaldes, regidors i representants del Consell Comarcal del Bages. La recepció dels visitants es farà a partir de les 8 del vespre a l'espai La Fàbrica de Mon Sant Benet amb la previsió començar el sopar a les 9. Qui vulgui, prèviament haurà pogut fer una visita guiada a aquest espai privilegiat de la comarca, un dels atractius turístics de relleu.

La Nit del Turisme del Bages té un caràcter itinerant entre els quatre establiments que es responsabilitzen de la proposta gastronòmica: Hotel Mon Sant Benet, Hotel Abat Cisneros de Montserrat, Hotel Mas de la Sala i Hotel Parador de Cardona.