27
de novembre
del
2017
Actualitzat
a les
16:31h
Albert Mendiola, exalumne d'Hoteleria de l'escola Joviat i xef del Restaurant «La Marimorena» de Sant Boi de Llobregat, ha guanyat el Premi Cuiner de l'Any 2017 del Forum Gastròmic.
Mendiola va rebre el premi al Palau de Congressos de Girona, en el marc d'un nova edició del Fòrum Gastronòmic de Girona, triat a través dels vots online de la web de La Vanguardia.
Entre els altres quatre finalistes del concurs d'enguany (seleccionats per un jurat professional) hi havia l'Ariadna Julian, també exalumna i exprofessora d'Hoteleria.
El certamen que se celebra des del 2009, ha premiat gran cuiners i un total de cinc d'aquests reconeixements han estat per a exalumnes de l'Escola d'Hoteleria Joviat:
· Oriol Llavina (El Cigró d'Or) el 2009
· Dani Lechuga (Caldeni) el 2011
· Albert Marimon (La Cava) el 2013
· Diego Alías (Ca l'Amador) el 2015
· Albert Mendiola el 2017
El concurs té com a l'objectiu principal, donar un reconeixement als cuiners emergents amb una filosofia professional basada en la cuina de proximitat i de temporada.
Mendiola va rebre el premi al Palau de Congressos de Girona, en el marc d'un nova edició del Fòrum Gastronòmic de Girona, triat a través dels vots online de la web de La Vanguardia.
Entre els altres quatre finalistes del concurs d'enguany (seleccionats per un jurat professional) hi havia l'Ariadna Julian, també exalumna i exprofessora d'Hoteleria.
El certamen que se celebra des del 2009, ha premiat gran cuiners i un total de cinc d'aquests reconeixements han estat per a exalumnes de l'Escola d'Hoteleria Joviat:
· Oriol Llavina (El Cigró d'Or) el 2009
· Dani Lechuga (Caldeni) el 2011
· Albert Marimon (La Cava) el 2013
· Diego Alías (Ca l'Amador) el 2015
· Albert Mendiola el 2017
El concurs té com a l'objectiu principal, donar un reconeixement als cuiners emergents amb una filosofia professional basada en la cuina de proximitat i de temporada.