La Confraria clourà l'any amb el tradicional tast de xampany i xocolata

Estarà acompanyat d'un sopar que tindrà lloc aquest dijous al restaurant Cal Miliu de Rajadell

Redacció
27 de novembre del 2017
Actualitzat a la 13:09h
La Confraria de Vins del Bages ja ho té tot a punt pel darrer tast de l'any. Un tast que, si bé precedirà les festes de Nadal, tindrà un protagonista que és un denominador comú en totes les celebracions: el xampany. Si bé l'any passat el tast només va incloure xampanys d'un celler, enguany els comensals en podran degustar de set de diferents. I ho faran dirigits per Jordi Melendo, un dels periodistes que, tal com la mateixa Confraria manifesta, "més coneix la regió dels escumosos".

Melendo va guanyar, l'any 2011, la final espanyola del concurs du Champagne i mesos més tard, va rebre el premi Terres et Vins de Champagne. Els escumosos que presentarà el periodista seran el Bourdaire Gallois Brut Meunier; el Charlot Tanneux Harmonie; l'Huré Frères Inattendue 2011; el Laherte Frères Les Beaudiers Rosé de Saignée; el Pierre Paillard Les Parcelles 12 Bouzy Grand Cru; l'Henri Abelé Brut, i el Larmandier-Latitude BdB Extra Brut.

El tast es farà en el marc d'un sopar que tindrà lloc aquest dijous 30 de novembre al restaurant Cal Miliu de Rajadell. Com cada any, el sopar clourà amb un tast de xocolates del mestre artesà Enric Rovira, que té el seu obrador a Castellbell i el Vilar.

Les inscripcions per al tast i el sopar estaran obertes fins aquest dilluns, dia 27. El preu per als socis de la Confraria és de 40 euros i per els que no ho siguin, de 60. Per a confirmar l'assistència i fer el pagament, cal clicar aquí.