Artés organitza una jornada sobre economia circular per a les empreses del municipi

Tindrà lloc aquest dimarts a l'ajuntament

Redacció
27 de novembre del 2017
Actualitzat a les 9:56h
L'Ajuntament d'Artés ha organitzat, per aquest dimarts 28 de novembre, una jornada sobre economia circular adreçada a totes les empreses i activitats econòmiques del municipi. L'activitat, que tindrà lloc al mateix consistori i començarà a les sis de la tarda, pretén ser una primera trobada que pugui desenvolupar treballs posteriors de manera individualitzada i col·lectiva. 

L'objectiu de l'Ajuntament és impartir un laboratori de formació experimental per a dotar als empresaris i directius de l'experiència, coneixement i eines que permetin aprofitar els conceptes d'economia circular per incrementar la competitivitat de les organitzacions a través de la innovació i el desenvolupament de nous models de negoci.

En concret es treballarà la detecció de noves oportunitats de cada empresa, optimitzant l'ús dels seus recursos (residus, matèries primeres, aigua, energia...). Així, es voldrà articular una proposta d'economia circular individualitzada, identificant els actors necessaris per a la seva implantació, així com analitzar els excedents que cada empresa té i veure quin aprofitament en pot obtenir. Recursos sobrants com poden ser espais mig buits, maquinària que no sempre està en funcionament o bé camions que carreguen, només, la meitat de la seva capacitat.

L'activitat és gratuïta, però cal inscriure-s'hi prèviament enviant un correu a [email protected] o trucant al 93 830 50 01.