La CUP medita crear una assemblea local amb els municipis del Bages Sud

S'ha convidat a tots els ciutadans de Castellbell, Sant Vicenç, El Pont de Vilomara, Castellgalí, Marganell i Monistrol de Montserrat a participar en una primera reunió que tindrà lloc aquest dimecres

Redacció
27 de novembre del 2017
Actualitzat a les 9:48h
La CUP ha convocat, per aquest dimecres 29 de novembre a les vuit del vespre, una reunió al Centre Cultural Joan Masats de Castellbell i el Vilar amb l'objectiu de posar la primera pedra a una nova assemblea local del partit que, en aquest cas, inclouria els municipis que componen el sector Bages Sud. Es tracta de Sant Vicenç de Castellet, El Pont de Vilomara i Rocafort, Monistrol de Montserrat, Castellgalí, Marganell i Castellbell.

Aquesta iniciativa, segons la CUP, neix de diverses peticions de residents en aquests pobles, que troben a faltar un òrgan de participació en el partit a prop seu. De moment, dins de la comarca del Bages hi ha assemblees locals a Manresa, Navàs, Sallent, Artés, Santpedor, Sant Salvador de Guardiola i Navarcles. Si la convocatòria de Castellbell és reeixida, a aquestes set assemblees locals se n'hi afegiria una de vuitena: la del Bages Sud.

La Candidatura d'Unitat Popular es basa en la participació democràtica de totes les persones que hi formen part i que prenen partit en diferents lluites del seu entorn. Per aquest motiu s'organitzen en assemblees locals. Aquestes són les que treballen les línies generals de l'organització nacional i, a nivell local, duen a terme accions per construir la unitat popular i l'alternativa.