Meandre denuncia que les obres al camí de la Morera han malmès tot l'entorn

Estat actual del camí de la Morera a l'entorn de la Torre Lluvià
Estat actual del camí de la Morera a l'entorn de la Torre Lluvià | Meandre
Redacció
26 de novembre del 2017
Actualitzat a les 22:52h

Estat actual del camí de la Morera a l'entorn de la Torre Lluvià. Foto: Meandre


Com a padrina que és l'entitat Meandre dels camins de l'entorn de la riera de Rajadell, l'entitat considera que és la seva obligació denunciar la manca total de sensibilitat de l'empresa que ha fet les obres de manteniment del camí de la Morera, camí rural que comunica la Torre Lluvià amb l'entorn del mateix nom, al terme de Manresa.

Aquesta actuació, considera Meandre, "s'ha fet sense cap tipus de mirament". Segons indica, "s'han destruït parts de paret seca i en algun tram han quedat soterrades". També que "la poda dels arbres del voral s'ha fet de forma destralera i per corol·lari, en el que és camí no s'han fet trenca-aigües". En definitiva, l'entitat considera que l'empresa "ha demostrat una total manca de sensibilitat i professionalitat a l'hora de fer el manteniment d'un camí molt concorregut i apreciat de l'Anella Verda de Manresa".

Per aquest motiu, Meandre ha demanat a l'Ajuntament de Manresa que esbrini "qui ha actuat i ha cobrat de les arques públiques amb aquesta manca de sensibilitat i que l'empresa responsable arrangi el que ha malmès". Per Meandre "el manteniment dels camins rurals que creiem del tot necessari per a la gestió dels focs forestals, no ha de ser incompatible amb el respecte al patrimoni i al paisatge".