El CN Minorisa perd contra el Badia en un partit en el qual mereixia més (9-15)

El CN Minorisa ha perdut contra el CN Badia
El CN Minorisa ha perdut contra el CN Badia | Simón Noguera
26 de novembre del 2017
Actualitzat a les 20:34h
El CN Minorisa, ha fet un inici de partit impressionant, amb una efectivitat excepcional, acceptant un intercanvi de gols que feia del partit un espectacle que entusiasmava a la grada de la municipal manresana. El primer quart ha estat de tennis, 6-4 pels de casa amb pòquer de gols de Casasayas, Falla, aprofitant un refús del pal de la porteria vallesana, i Estany.

Tot semblava ben encarat per a un matx competit. El segon temps de joc ja va donar senyals d'avís de perill per als manresans. Els visitants empataven a l'inici del període després que els jugadors de Ventura desaprofitessin fins a quatre superioritats i un penal. La cinquena superioritat del període va ser aprofitada per Estany per tornar a posar per davant als bagencs. El mateix jugador esquerrà de Sant Joan de Vilatorrada feia el 8-6. Era molt d'esforç per a poc fruit. Amb Ruiz carregat amb dues personals des del període inicial la segona meitat del matx es presentava complicada.

Les previsions no van fallar i els del CN Badia van saber superar el joc manresà firmant un 0-4 que feia mal a la moral dels minoristes. Ben cert que es van veure ajudats per les quatre exclusions consecutives que els arbitres els van concedir, mentre que els locals van desaprofitar les dues que en el darrer minut els arbitres van atorgar, però ja amb un marcador contrari de 8-10 i fora per tres personals Ruiz.

Els darrers vuit minuts de joc van ser un calvari per als de casa veient com els visitants deixaven en res el gol de León amb cinc gols combinats entre contres i superioritats, que van deixar el resultat final en 9-15.

El proper partit a casa del GEiEG, entre els dos cuers, es presenta com una bona oportunitat per a estrenar la casella de punts i afrontar la resta de competició amb moral per sortir dels llocs de promoció de permanencia.

Arbitratge a càrrec de Jaumandreu i Canela. Van assenyalar set exclusions i un penal a jugadors locals per dotze i un penal als visitants.

Parcials: 6-4, 2-2,0-4, 1-5.

Alineacions i golejadors:

CN Minorisa: D Calvo, X Falla 1, E Casasayas 4, R Ruiz, M Puerta, T Sala, A Vilarasau, X Pelegrín, C Talavera, K Muñoz, A Estany 3, A León 1.
CN Badia: A Oyo, D Vijueca 1, J Nicolas, M Colet 1, M Oya, V Garcia, A Sánchez 1, C Nonell 4, M López, R Prieto 2, J Millan 4, D Toribio 2.