El femení del CN Minorisa es revenja de la primera volta contra el Badia (11-6)

26 de novembre del 2017
Actualitzat a les 19:43h
El femení del CN Minorisa segueix encapçalant la classificació
El femení del CN Minorisa segueix encapçalant la classificació | Simón Noguera
El CN Minorisa femení posat aquest cap de setmana al CN Badia, l'equip més fort del grup juntament amb les manresanes. La motivació de les bagenques era especial, ja que les vallesanes van ser capaces de derrotar-les en el partit de la primera volta i això conferia un caràcter especial al partit.

El primer quart va ser molt anivellat i tot i que, amb gols de Bisbal i Casasayas, ambdós de penal, d'avançaven les locals 2-0, les visitants van ser capaces d'igualar el marcador al final del període a dos gols. El segon temps de joc va ser decisiu per la sort del enfrontament. Quatre gols locals, anotats per Muns, Casasayas i dos de Bisbal, van posar un 6-2 en el marcador que només, de pena màxima a 26 segons de la meitat del partit, van minorar les del CN Badia.

Aquesta avantatge de l'equador de la confrontació es va ratificar en el tercer quart amb un parcial de 3-1, amb gols locals de Muns i dos de Bisbal. El 9-4 deixava el partit llest per sentència i els darrers vuit minuts van ser igualats essent el parcial del quart d'empat a dos gols, signats els de casa per Casasayas i Bisbal, deixant el resultat final 11-6.

Partit intens, viscut amb vivesa per ambdós tècnics, els veterans Peirón i Donato, que van veure targeta groga per protestes reiterades als arbitres.

Van arbitrar Jaumandreu i Canela. Van assenyalar sis exclusions i un penal a jugadores locals per cinc exclusions i dos penals a les visitants.

Parcials: 2-2, 4-1, 3-1, 2-2.

Alineacions i golejadores:

CN Minorisa: L Puiggròs, R Solernou, A Casasayas 3, I Peirón, A Toribio, C Puerta, L Flores, E Noguera, L Muns 2, J César, A Bisbal 6, A César i M Sala.
CN Badia: L Almirall, M Muñoz 1, C Álvarez 1, R López, A Valle 1, C Jiménez, M Hidalgo 1, L Calvo 1, L Fernández 1, A Terra, V Vinyes, L Llagostera.