Rovira i Martínez, del CN Minorisa, disputen el Campionat d'Espanya de Natació

Genís Rico, Alba Rovira i Berta Martínez a Barcelona
Genís Rico, Alba Rovira i Berta Martínez a Barcelona | CNM
Redacció
26 de novembre del 2017
Actualitzat a les 18:42h
Les nedadors del CN Minorisa han participat aquest cap de setmana en la LXI edició del Campionat d'Espanya de Natació que s'ha disputat en les instal·lacióons del CN Barcelona, el club degà de l'esport aquàtic a l'estat. La competició ha estat un èxit de registres, amb millores en general i un domini de les estrelles del CN Sant Andreu, que han estat les més destacades de la competició. Una competició que ha tingut la cirereta del pastis amb la participació de la campiona olímpica Mireia Belmonte, més concentrada en la seva preparació per la competició internacional que pels estatals.

Les aigües barcelonines han viscut també el carisma i els rècords de Jèssica Vall o la consagració d'Africa Zamorano i Lidón Muñoz. A més a més les noves generacions han establert nombroses millors marques estatals.

El CN Minorisa, que entrena Genís Rico, ha estat representat per dues nedadores, l'Alba Rovira i la Berta Martínez, que han nedat d'acord amb les seves possibilitats. Rovira, en l'hectòmetre i el doble hectòmetre, de braça ha completat les proves en registres a escasses dècimes dels seus millors temps, 24a en totes dues, amb 1'14"35 i 2'39"17. Martínez, per la seva part, superava les seves millors marques personals en els 50 i 100 metres esquena, quedant a tres dècimes de segon en els 200 metres del mateix estil. Martínez ha estat 24a en els 50m amb 30"63, 33a en els 100m amb 1'05"43, i 30a en els 200m amb 2'21"72.