Enric Francisco, de l'equip KTM, conquista l'EnduRoc 2017

El jove pilot del Maresme venç amb autoritat i amplia el seu palmarès després de proclamar-se 4t classificat en el campionat d'Espanya d'enduro

Les Comes ha acollit aquest cap de setmana una nova edició de l'EnduRoc
Les Comes ha acollit aquest cap de setmana una nova edició de l'EnduRoc | Les Comes
Redacció
26 de novembre del 2017
Actualitzat a les 18:26h
Les Comes, a Súria, s'ha convertit per vuitè any consecutiu el bressol de l'enduro al nostre país amb la celebració de la EnduRoc 2017. 745 inscrits, entre aficionats i professionals, han recorregut el circuit de 40 quilòmetres de la EnduRoc que Pep Vila i l'equip de Les Comes han dissenyat per posar a prova els pilots més experimentats.

Enric Francisco, pilot de només 18 anys, s'ha proclamat campió del EnduRoc amb contundència, arribant a la meta 3 minuts i 22 segons abans del segon classificat, Jordi Quer (Husqvarna). Francisco, la jove promesa del Maresme, ha signat un gran any després de classificar-se com a quart en el campionat d'Espanya i ja prepara la propera temporada amb altes aspiracions. El nou fitxatge britànic de Gas Gas, Danny McCanney, s'ha fet amb la tercera plaça de la competició, mentre que una altra promesa del motor, Pau Tomás, pilot de 19 anys d'Husqvarna i campió estatal Júnior 125, ha acabat en quarta posició. La cinquena plaça de la classificació ha estat per Rafa Garcia, tiet de l'actual campió mundial Josep Garcia.

Josep Garcia (KTM), que va guanyar dissabte a l'espectacular cursa Superpole, no ha pogut assistir a la competició del EnduRoc 2017 pel lliurament de premis de la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) que té lloc aquest diumenge a Andorra i acollirà a tots els Campions del món de les diferents disciplines del ciclomotor. El jove de Súria serà guardonat com el millor pilot d'enduro del món en categoria E2.

El conegut pilot de trial Takahisa Fujinami, s'ha proclamat campió de l'EnduRoc 2017 en la categoria Amics on ha competit contra gairebé 350 pilots en la sortida més espectacular del cap de setmana. El segon classificat d'aquesta categoria ha estat Jordi Jou, seguit de Dídac Planas i David Gomez. La cinquena plaça del podi ha estat per Joan Tomàs.

Amb més de 3.000 assistents, l'EnduRoc 2017 ha aconseguit promoure l'interès per aquest esport i s'ha reafirmat com la gran festa de l'enduro al nostre país. A la zona habilitada pel comerç s'han vist grans i reconegudes marques del sector com KTM, Honda, Beta, Huqsvarna, Yamaha, Sherco i Gas Gas, que no han volgut faltar a la cita de Les Comes i han lluït a les respectives exposicions les seves últimes novetats.
 

Resultats de l'EnduRoc 2017

Arxivat a