Platea Jove celebra 15 anys havent tingut més de 36.000 espectadors

Foto de família de col·laboradors del Platea Jove
Foto de família de col·laboradors del Platea Jove | MEES
Redacció
26 de novembre del 2017
Actualitzat a les 15:00h
Divendres es van celebrar al teatre Kursaal de Manresa els 15 anys de la programació de Platea Jove amb l'espectacle Vibra, dels grups Bricandeira i Brodas Bros. Abans de l'espectacle, Jordi Basomba, gerent de Manresana d'Equipaments Escènics, i Anna Crespo, regidora de Cultura i Joventut, van dirigir unes paraules als assistents que omplien el teatre de gom a gom. 

Van destacar els 98 espectacles de teatre, música, dansa, circ... presentats durant aquests primers 15 anys i els mes de 36.000 espectadors que ha acollit el teatre Conservatori i el teatre Kursaal. 

També van voler retre un reconeixement a la tasca dels "col·laboradors i col·laboradores" de Platea Jove, nois i noies dels diferents instituts de Manresa i la comarca que ajuden a la difusió dels espectacles i acompanyen als artistes en les visites a les seves aules. 

Per deixar constància del moment van pujar a l'escenari una trentena d'aquests "col·laboradors" i es va fer una foto de record. Tot seguit va començar l'espectacle que com a cirereta final va comptar amb la participació d'un grup d'alumnes de hip-hop de l'escola Julieta Soler de Manresa.